Bălșan prin băut și cu plăcuțe expirate, șofer din Ianca prins fără permis

180

Doi șoferi s-au ales ieri cu dosare penale, după ce au fost depistați în trafic, încălcând normele rutiere.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au constatat ieri mai multe infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Ei au întocmit și două dosare penale.
În timp ce acționau pe raza orașului Balș, polițiștii au depistat un bărbat, de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având plăcuțele de înmatriculare expirate.
,,Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultând o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de  _punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat_ și _conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.,, arată IPJ Olt.
În aceeași zi, pe strada Carpați, din orașul Corabia, polițiștii au depistat un bărbat, de 20 de ani, din comuna Ianca, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cazul lui, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.