Rotea, susținut și de Pro România pentru Primăria Balș

276

Se întăresc cele două tabere principale la Balș în lupta pentru câștigarea fotoliului de primar și a majorității în consiliul local. Și Cătălin Rotea se bucură de susținerea colegilor de la alte partide, anunțând că a bătut palma cu Pro România.

Dacă actualul edil Mădălin Teodosescu, candidatul PNL la încă un mandat de primar al orașului de pe Olteț, este susținut de PMP, și principalul său contracandidat, Cătălin Rotea, candidatul PSD, se bucură de susținerea unui partid. În urmă cu puțin timp, Rotea a anunțat că a bătut palma cu Pro România, care îl va susține pentru alegerile locale de pe 27 septembrie.

,,Am stabilit, alături de Silviu Pendiuc – Președintele ProRomânia Balș, o alianță puternică și unită pentru orașul nostru, o alianță a ideilor și proiectelor, cu o nouă viziune de dezvoltare pentru Balș. Am convingerea că, împreună cu toți bălșenii, vom transforma localitatea, dintr-un oraș fără identitate, blocat în trecut și fără nicio perspectivă, într-un loc în care să ne simțim acasă, respectați și în siguranță,, a anunțat Rotea.