Paul Stănescu, mesaj pentru social-democrați: Putem obține un rezultat peste așteptări!

182

Secretarul general interimar al PSDPaul Stănescu, senator de Olt și președinte al PSD Călărași de la începutul acestei luni, a transmis un mesaj intern pentru filialele PSD, în care le transmite că pot obține un rezultat peste așteptări.

Paul Stănescu le-a transmis filialelor județene social-democrate că este exclus să mai intervină o amânare a alegerilor locale și un îndemn la mobilizare pentru scrutinul din 27 septembrie.

„Dragi colegi, alegerile vor avea loc pe 27 septembrie. Este exclus să mai intervină o nouă amânare. Au rămas mai puțin de 50 de zile până la alegeri. De ceea ce vom face în acest interval va depinde soarta partidului nostru. Nu mai e mult, deci vă rog să ne mobilizăm la capacitate maximă. Suntem partidul cu cei mai mulți primari și trebuie să ne luptăm cu toate forțele noastre pentru a ne menține acest statut, care arată forța PSD. Am încredere că știți bine ce aveți de făcut pentru a obține victoria. Ați arătat-o de atâtea ori în trecut – o putem arăta și acum. Am convingerea că, dacă ne mobilizăm bine putem obține un rezultat peste așteptări. Vă doresc mult succes!”, le-a scris Paul Stănescu social-democraților din teritoriu.