Sărbătoare pe 1 Mai. Fotbaliștii lui Ianovschi au promovat în eșalonul superior

72

Slatina va avea, după un deceniu, iarăși echipă de fotbal în eșalonul secund al fotbalului românesc.CSM Slatina a promovat în Liga a II-a, după ce, în această seară, a câștigat meciul retur cu Progresul Spartac, cu același scor cu care au învis și pe terenul adversarei:1-0. Golul a fost marcat în minutul 62 de Marian Manea.

Meciul a debutat cu o tatonare a celor două echipe, jucătorii părând că nu-și asumă răspunderea să deschidă jocul.  Deși posesia a aparținut mai mult fotbaliștilor bucureșteni de la Spartac, fotbaliștii antrenați de Mihai Ianovschi au avut câteva combinații frumoase la mijlocul terenului oaspeților. În ciuda ccelor câtorva ocazii, echipele au intrat la vestiar fără a reuși să introducă mingia în poartă, în ciuda loviturii de la 11 metri dictate de arbitrul pentru fotbaliștii slătineni.
Mingea a intrat în poartă abia în minutul 62, după o reluarea cu capul a lui Marian Manea  a mingiei plasate în suprafața de pedeapsă de Vasile Gheorghe.
Scorul a rămas 1-0 pentru echipa Primăriei Slatina, în ciuda faptului că CSM-ul a jucat ultimul sfert de oră în inferioritate, Marian Vlada fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.
Fotbaliștii lui Mihai Ianovschi s-au calificat în Liga a II-a cu scorul general de 2 la 0, după ce în meciul tur al barajului, disputat miercuri la București, CSM Slatina a câștigat tot cu 1 la 0.
A făst sărbătoare pe stadionul 1 Mai. Fotbaliștii slătineni vor evolua în eșalonul secund al fotbalului românesc după zece ani.
Iată ce au scris pe pagina de socializare reprezentanții clubului slătinean:
,,Slatina, pe scena eşalonului secund fotbalistic!

După ani de aşteptări, Slatina revine în eşalonul secund fotbalistic. Cu un proiect pornit de la Liga a V-a, iată-ne ajunşi în faţa performanţei.
După victoria cu 1-0 înregistrată pe terenul celor de la Progresul Spartac, jucătorii noştri au câştigat şi manşa retur a “dublei” de promovare, cu 1-0, prin golul marcat de fundaşul central Marian Manea.
Mulţumim pentru susţinerea arătată pe tot parcursul acestui sezon. Din păcate, în aceste meciuri decisive nu v-am putut avea aproape, sperăm ca în curând să ne bucurăm împreună în Liga a II-a! #csmslatina

Promovarea echipei slătinene a fost salutată și de primarul Emil Moț pe pagina sa de socializare:
,, Felicitari echipei noastre de fotbal, CSM Slatina!Promovarea în liga a 2-a este un eveniment la care fiecare suporter slătinean a sperat, iar cu dedicarea și munca tuturor membrilor acestei echipe, visurile s-au transformat în realitate.
Ne mândrim cu voi!