Crimă la Strejești, în urma unei încăierări. Lovitura dată cu parul în cap vecinului i-a fost fatală

447

Un bărbat din Strejești, în vârstă de 32 de ani, a fost reținut în această dimineață sub acuzația de omor, după ce și-a ucis vecinul, în vârstă de 41 de ani, lovindu-l cu parul în cap.

,,Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din data de 07.08.2020, ora 10,30, reţinerea inculpatului G.V.F., în vârstă de 32 ani, din com. Strejeşti, jud.Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de  art. 188 alin. 1 C.p. cu aplic. art.75 alin.1 lit.a C.p.,, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Crima s-a produs în urma unei încăierări între cei doi vecini, la care au luat parte și părinții celui acuzat de omor. Potrivit anchetatorilor, ,,În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 06.08.2020, pe fondul unui conflict preexistent cu numiţii G. V., G.M. şi G. V.F., constând într-o agresiune reciprocă, victima Ş. I. din aceeaşi localitate a fost lovită în zona capului, cu un obiect dur alungit de către numitul G.V.F., fiindu-i provocată o leziune cranio-cerebrală care, la scurt timp, a condus la decesul său.,,

Decesul a survenit noaptea trecută și, potrivit legiștilor, a fost cauzat de un ,,traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă epicraniană, fractură de boltă şi bază de craniu şi hemoragie intracerebrală,, după ce agresorul și-a lovit victima cu un par în cap. Decedatul a mai fost lovit și în zona feței, dar și în stomac.

În cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.