Maiorul Mateșică, comandant al batalionului de elevi al Școlii Forțelor Navale, va fi înmormântat mâine la Slatina

727

Comandantul batalionului de elevi al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale Constanța, maiorul Alexandru Mateșică, va fi  înmormântat acasă, la Slatina. Anunțul a fost făcut de către familia îndoliată pentru cei care doresc să-și ia rămas-bun de la cel care a deschis drumurile a peste 300 de actuali maiștri militari de marină și agenți de poliție de frontieră.

,,Pentru cei care l-au cunoscut și vor să-și ia rămas bun de la el, trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Mortuară a Cimitirului Central Constanța ,urmând ca joi sa fie dus acasă la Slatina si depus la Capela Catedralei Înălțarea Domnului (lângă Tineret), iar vineri va fi înmormântat la Cimitirul Cireasov,, a anunțat familia maiorului.

Ofițer de muzici militare, Alexandru Mateșică era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 2002 și făcea parte din colectivul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale din anul 2013. De la 01 martie 2020, militarul ocupa funcția de comandant al batalionului de elevi, iar de la data de 31 iulie 2020, fusese avansat la gradul de maior.

Maiorul Alexandru Mateșică avea 38 de ani, era divorțat și avea un copil.

Dumnezeu să-l odihnească!