Paul Stănescu: E jihad pe primarii PSD. Guvernul Orban va fi picat

426

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a declarat, în această seară, la Antena 3, că partidul va depune mâine o plângere penală la DNA, în legătură cu faptul că anumite persoane din anturajul Guvernului pun presiune pe primarii PSD ca să treacă la PNL înainte de alegeri. Acestora fie li se promit bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru apă, canal, aducțiune de gaze să alte investiții, fie îi amenință cu plângeri penale.

„Mâine vom depune plângere penală la DNA. S-a lansat într-o ofensivă penală de racolare a primarilor PSD din toată țara. E trafic de influență, abuz în serviciu. Vă spun de exemplu că la Cluj au fost racolați deja 15 primari. La Giurgiu au fost chemați 27 de primari la Guvern, ca la Teleorman, Suceava, Iași. Avem de la toți colegii noștri din țară, cu nume și prenume. Primarii vin la partid, după ce trec pe la Guvern, vin și ne spun tot ce li se promite. Li se promite apă, canal, drumuri asfaltate, din fondul de rezervă al Guvernului. E practic un jihad impotriva primarilor PSD, mai ales in mediul rural”, a declarat secretarul general al PSD, Paul Stănescu, la Antena 3.

În aceste condiții, a spus Paul Stănescu, Guvernul Ludovic Orban va fi demis în Parlament prin moțiune de cenzură. Despre aceste demersuri a vorbit cu puțin timp în urmă și Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.