Nou spațiu de alimentație publică în Parcul Tineretului. Primăria Slatina scoate la licitație ”Pavilionul central”

261

Cel mai nou și mai mare loc de relaxare din municipiul Slatina- Parcul Tineretului – va beneficia de un nou spațiu de alimentație publică. Administrația locală va scoate la licitație ”Pavilionul central” în vederea închirierii.

Cu posibilitatea realizării unei afaceri de success pentru următorii 10 ani într-un loc căutat de numeroși slătineni și nu numai, un afacerist local sau nu va putea închiria ”Pavilionul central” din Parcul Tineretului. Spațiile vor fi scoase la licitație, preţul minim de pornire a licitaţiei fiind de 783,78 euro/lună. Procedura va fi supusă aprobării aleșilor locali în următoarea ședință de Consiliu Local.

Spațiile destinate închirierii au o suprafață utilă totală de 218,3 mp, compuse din: – cafenea, spații anexe ( bucătărie; cameră spălat vase; magazie; vestiar; grup sanitar ), având următoarele dotări: mese din lemn 80×80 cm -17 buc; scaune din lemn pentru interior – 68 buc.; set terasă (masă +4scaune) -36 buc; mobilier bar confecționat din lemn -1 buc în vederea desfășurării de activități de alimentație publică.

Tot în parcul Tineretului, McDonald’s a investit 9 milioane de lei în restaurantul din Slatina, cel mai modern al comaniei, cu o capacitate de 106 locuri, la care se adaugă alte 14 locuri în camera pentru petreceri tematice, care dispune și de o masă digitală, precum și alte 94 de locuri pe terasa exterioară.