Liviu Voiculescu, slătinean cu acte în regulă, părăsește funcția de primar de Cungrea

421

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a devenbit slătinean cu acte în regulă. Potrivit legislației, el va fi eliberat, în scurt timp, din funcția de primar al comunei Cungrea. Voiculescu se va concentra pe viitor asupra campaniei electorale pentru alegerile locale, fiind candidatul liberalilor la fotoliul de primar al Slatinei.

Prefectul de Olt, Florin Homorean, va emite în scurt timp decizia prin care președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, își va pierde mandatul de primar al comunei Cungrea. Acest lucru se va întâmpla ca urmare a faptului că liderul liberal și-a mutat domiciliul pe Slatina, fiind candidatul partidului la funcția de edil al municipiului.

Voiculescu a postat pe pagina sa de socializare gândurile care-l încearcă acum, la despărțirea de oamenii care l-au ales ca primar.

,,Am încheiat un capitol din viața mea, cu speranța unui nou început. Am plecat oficial din fruntea Primăriei Cungrea, nu fără regret, pentru a mă dedica Slatinei și slătinenilor. Mi-am încheiat astfel mandatul de primar al comunei Cungrea cu satisfacția celui care a lăsat ceva în urma lui, care a fost dedicat cungrenilor și nevoilor lor și care și-a îndeplinit promisiunile și angajamentele în fața celor care l-au mandatat cu încredere. Mulțumesc, Cungrea!
Astăzi sunt întrutotul slătinean și întreaga mea preocupare va fi orientată către Slatina. Iar dacă priceperea, ambiția și realizările pe care le las în urmă vor putea gira angajamentele pe care mi le asum în fața slătinenilor, mă voi considera un om împlinit.” a scris pe pagina sa de socializare Liviu Voiculescu, încă primar al comunei Cungrea.


Voiculescu s-a întâlnit astăzi, în calitatea sa de candidat al PNL la funcția de primar al municipiului Slatina cu premierul Victor Orban. Despre ce au vorbit cei doi lideri liberali aflăm tot dintr-o postare de pe pagina de facebook a președintelui PNL Olt.

,,Idei, probleme, soluții, strategii… toate și tot despre Slatina. Acestea au fost câteva dintre subiectele pe care le-am dezbătut astăzi din poziția de candidat la Primăria unui municipiu reședință de județ cu premierul României, Ludovic Orban. A fost cumva încă o doză de îndemn, mobilizare și ambiție de care aveam nevoie pentru a intra în competiția electorală.”, a scris candidatul liberal la șefia administrației slătinene.