CSM Slatina joacă azi pentru locul în Liga 2. Cum poate fi urmărit meciul disputat pe Stadionul Progresul Spartac (București)

138

Azi se joacă turul barajului de promovare în Liga 2. Printre cele trei dueluri se numără și cel al fotbaliștilor slătineni cu adversarii de la AFC Progresul 1944 Spartac. Meciul poate fi urmărit în direct, online.

Azi, cu începere de ora 18:00, se va disputa manșa tur a barajului de promovare în sezonul 2020-2021 al Ligii 2. Returul este programat pe 9 august. CSM Slatina luptă azi pentru promovarea în Liga  a II-a pe terenul adversarei AFC Progresul 1944 Spartac. Meciul va putea fi urmărit, în direct, de la ora 18.00, pe youtube.

,,Progresul Spartac-CSM Slatina, din cadrul turului barajului de promovare în Liga a II-a, va putea fi urmărit accesând următorul link https://youtu.be/gDziBcxU9yo , care va fi activ miercuri, 5 august, de la ora 17.50. În cazul în care apar probleme tehnice, se poate accesa şi canalul Youtube, dând căutare Google: CSM Slatina Fotbal youtube.,, a anunțat CSM Slatina.

Prin hotărârea Comitetului de Urgență FRF din 11 mai 2020, sezonul 2019-2020 din Liga 3 a fost întrerupt definitiv, iar dreptul de promovare a fost oferit echipelor clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarelor unui baraj tur-retur între primele locuri din serie, în cazul în care diferența între acestea este mai mică sau egală cu 3 puncte.

Meciul CSM Slatina – AFC Progresul 1944 Spartac, se va disputa pe stadionul echipei bucureștene, acolo unde gazda a înregistrat până la întreruperea competițiilor 19 victorii consecutive. Progresul a obținut o remiză la Slatina, scor 2-2, în turul campionatului Ligii 3.

CSM Slatina a avut la întreruperea competiției aceeași linie de clasament cu Progresul Spartac: 11 victorii, 4 egaluri și o înfrângere, 37 de puncte, însă 9 goluri mai puțin marcate decât bucureștenii.