Încă trei DECESE la Spitalul Caracal- un pacient confirmat cu coronavirus, doi suspecți

658

Cinci decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore la Spitalul Municipal Caracal, în trei cazuri fiind vorba de cazuri confirmate cu coronavrius, iar pentru celelalte două se așteaptă rezultatul testului COVID-19. Două cazuri au fost prinse în raportarea de azi a Grupului de Comunicare Strategică.

Numărul deceselor în rândul oltenilor care s-au infectat cu coronavirus poate ajunge la 26, pe lângă cazul raportat azi, al unui pacient din Bârza, mai fiind înregistrate încă două decese la pacienți din |Caracal și Studina pentru care se așteaptă rezultatul testului COVID-19. Toți erau internați la Spitalul Caracal.

În total, la spitalul suport-covid au decedat în ultimele 24 de ore 5 pacienți, ceilalți fiind din alte județe- Hunedoara și Argeș.

Dacă azi au fost raportate cazurile din Bârza ( bărbat, 67 de ani) și Hațeg (bărbat, 71 de ani), în raportarea de mâine va fi cuprins și cel de-al treilea deces al unui pacient confirmat cu coronavirus- bărbat din Argeș, 80 ani. Cazurile suspecte sunt ale unei tinere de 23 de ani din Caracal cu retard fizic și psihic și un bărbat de 73 de ani, din Studina, cu hemiplegie dreapta.

Despre cazurile raportate azi:

Doi pacienți ai Spitalului Caracal confirmați cu coronavirus, DECEDAȚI. Unul era din Bârza, celălalt din Hațeg