Fost șef al Rutierei Slatina, Nicolae Cărămizaru intră-n bătălia politică pentru Primăria Morunglav

2902

Ocupant ani la rând al postului de șef al Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției municipiului Slatina, Nicolae Cărămizaru își încearcă acum, la pensie, șansele în politică. El țintește scaunul de primar al comunei Morunglav, localitate natală.

Mai mulți foști șefi din poliția olteană au hotărât să candideze la alegrile locale din 27 septembrie. Dacă fostul șef IPJ Olt Ion Voicu va candida din partea PNL Olt pentru postul de președinte al Consiliului Județean, fostul comisar-șef al Poliției Rutiere Olt Florin Cârstea a intrat în cursa electorală pentru Primăria Brebeni din partea USR-Plus, fostul polițist Liviu Voiculescu (președintele PNL Olt) țintește fotoliul de primar al Slatinei, un fost șef al Biroului Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Slatina își dorește să devină primul gospodar al localității Morunglav.

Comisarul şef Nicolae Cărămizaru, ieşit la pensie în luna august 2017, va candida din partea PNL. Stimat în rândul foștilor colegi, dar și în sânul comunității de unde-și trage rădăcinile, Cărămizaru încă nu și-a făcut public programul electoral și proiectele pe care le consideră prioritare pentru comuna în care proiectele de modernizare realizate până acum se pot număra pe degete. El luptă cu o organizație social-democrată puternică, principalul contracandidat fiind actualul edil Adi Stanciu, iar din partea Pro România are un contracandidat tot un fost polițist- Mihai Gheorghe.

Rămâne de văzut care sunt șansele liberalilor la Morunglav, comuna fiind condusă în perioada postdecembristă, cu excepția unui singur mandat, doar de către social-democrați.