Doi pacienți ai Spitalului Caracal confirmați cu coronavirus, DECEDAȚI. Unul era din Bârza, celălalt din Hațeg

753

Județul Olt s-a aflat azi iarăși pe lista deceselor raportate în ultimele 24 de ore. Doi pacienți au decedat la Spitalul Caracal, unitate medicală suport COVID-19.

Autoritățile au raportat azi cel de-al 23-lea deces înregistrat la nivelul județului Olt în rândul oltenilor confirmați cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat din Bârza, de 61 de ani, decedat la Spitalul Municipal Caracal, unde a ajuns pe 2 august. Bărbatul era internat pe Secția de Terapie Intensivă și avea și alte boli asociate, printre care diabet zaharat tip II, arteriopatie bilaterală obliterantă, insuficiență acută severă protezată mecanic și hiperpotasemie.

Tot în Olt a mai fost raportat azi un deces, însă nu în rândul pacienților din județ. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani, transferat de la un spital din orașul Hațeg, județul Hunedoara, pe 2 august, la Spitalul Caracal. Acesta avea și alte comorbidități: sechele accident vascular cerebral, insuficiență respiratorie, cardiopatie ischiemică acută și hiperteniune arterială. Decesul a survenit ieri.

La nivelul județului Olt, de la începutul pandemiei, au fost înregistrate 800 de cazuri de coronavirus.