Lupta politică de ascute, încep să apară demisiile. Azi, PNL Olt a pierdut un consilier local

589

PNL Olt pierde un consilier local pe finalul perioadei de pregătire a candidaturilor pentru scrutinul din 27 septembrie. Gelu Bondoc de la Piatra Olt a ales să părăsească barca liberală aducând o serie de acuze conducerii locale, celei județene, dar și Guvernului Orban. După cum e la modă, el și-a postat demisia pe pagina de socializare.

Apele sunt tulburi în organizația județeană de la Piatra Olt. Cel puțin așa susține consilierul Gelu Bondoc, alesul care astăzi și-a anunțat demisia din partid pe pagina de facebook. Potrivit acestuia, în structura liberală din care a făcut parte, până ieri, principiile democratice sunt doar niște vorbe în vânt. Mai grav este, susține consilierul demisionar, că la nivelul PNL Olt nimeni nu pare să fie deranjat de activitatea dictatorială de la vârful structurii organizației de la Piatra Olt. Toate aceste nemulțumiri au completat dezamăgirile acumulate de alesului liberal cu privire la actul de guvernare.

,,Liberalismul, un concept ideologic și social-politic mult prea îndepărtat de rațiunea multor lideri ai PNL a făcut ca eu să iau distanță față de acest partid ajuns pe mâna unor oameni cu puține principii!” a scris Bondoc pe pagina sa de socializare.

Dacă șefii organizației din care a făcut parte sunt acuzați de dictatură, iar cei județeni de indiferență, celor de la nivel central li se reproșează lipsa principiilor, a meritrocrației și punerea interesului personal mai presus de cel al partidului și comunității.

Poate că demisia lui Gelu Bondoc din PNL Piatra Olt îi va pune pe gânduri pe foștii săi colegi… indiferent de eșalonul la care conduc. Nu de alta, dar orice demisie tulbură apele într-o organizație, iar acest lucru aduce atingere scorului electoral de la scrutinul care stă să înceapă.