S-a finalizat reabilitarea terenului de sport al Școlii M.Eminescu, Corabia

78

Investițiile în infrastructura educațională continuă în Corabia, astfel încât elevii urbei să beneficieze de cele mai bune condiții. Utima investiție finalizată este la Școala Gimnazială Mihai Eminescu, elevii urmând să beneficieze de la începutul noului an școlar de un teren de sport care să-i determine să facă mișcare cu drag, fără impedimente.

Primăria Corabia a finalizat reparația terenului de sport de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu, astfel că noul an școlar le va aduce elevilor acestei unități de învățământ o suprafață de mișcare și joc fără gropi și îngrădită corespunzător. Bugetul alocat acestui proiect a fost de 200 000 lei.

Administrația orașului de la Dunăre promite că de astfel de investiții vor beneficia toți elevii urbei.

,, Având în vedere faptul că tinerii sunt atrași din ce în ce mai mult de activități statice, în detrimentul celor care implică sport și mișcare, este necesară implementarea unor măsuri care să contribuie la atragerea tinerilor către activități sportive. Toate școlile din orașul nostru vor beneficia de terenuri de sport moderne,, a transmis Primăria Corabia.