Fostul comisar-șef Cârstea vrea primar. Candidatul USR-PLUS și-a prezentat proiectele pentru Brebeni

1418

Fostul comisar-șef al Poliției Rutiere Olt Florin Cârstea, pensionat în urmă cu trei ani, a intrat în cursa electorală pentru Primăria Brebeni.  Sub deviza „Stradă cu stradă, schimbăm Brebeniul”, Cârstea candidează din partea USR – PLUS.

După 35 de ani de activitate, a renunțat în 2017 să mai tragă mașinile pe dreapta, iar acum se pregătește să tragă pe dreapta contracandidații politici. Florian Cârstea candidează la alegerile locale de pe 27 septembrie pentru fotoliul de primar al comunei Brebeni, fiind candidatul USR -PLUS la Primaria Brebeni:
„Am 57 ani, sunt masterand în științe juridice și am fost ofițer în MAI cu o carieră de 36 de ani. În prezent sunt profesor de legislație rutieră. Am intrat în USR pentru a pune umărul la schimbarea în bine a județului Olt. Cunosc bine problemele locale ale comunității noastre. E timpul să transformăm Brebeni într-o comunitate modernă, europeană. Pentru că merităm!”, se prezintă Cârstea electoratului.

Totodată, fostul comisar-șef și-a prezentat obiectivele pe care împreună cu echipa sa le are pentru binele localității: infrastructură modernă- canalizare, apa, gaze, asfalt, trotuare; construcția unui cămin de bătrâni; dotarea modernă a școlii, grădiniței și dispensarului la standarde europene; înființarea unui cabinet veterinar modern; colectarea eficientă a deșeurilor; atragerea de investitori, pentru crearea de locuri de muncă; modernizarea căminului cultural; organizarea unui târg săptămânal.