Ultimele cazuri din Olt de coronavirus: șapte angajați de pe platforma industrială a Slatinei, două asistente de la SJU și un pompier

1191

Numărul cazurilor de coronavirus la nivelul județului Olt a crescut azi cu 11. Printre cazurile confirmate în ultimele 24 de ore, cele mai multe sunt la angajați de pe platforma industrială a Slatinei.

Patru angajați de la Alro Slatina, doi de la TMK Artrom și unul de la Pirelli Tyres, cărora li se adaugă două asistente medicale de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, un salariat de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și un pensionar- sunt ultimele cazuri de coronavirus raportate la nivelul județului Olt.

De la începutul pandemiei, 665 de olteni s-au infectat cu virusul SARS-CoV2. 230 sunt internate în spital, dintre care șase la Terapie Intensivă,  spitalele din Slatina și Caracal. 20 de olteni au decedat, iar circa 230 s-au vindecat. De asemenea, potrivit situației epidemiologice prezentate de DSP Olt,  83 de olteni s-au externat la cerere, iar 68 au refuzat internarea și au fost izolate la domiciliu.