Se caută 42 de măcelari și lucrători în ambalarea/ producția cărnii, în Germania

65

Germanii caută zeci de muncitori români pentru o măcelărie. Oltenii interesați sunt așteptați la Serviciul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru detalii și ajutor în accesarea la jobb-uri.

De 42 de angajați are nevoie o măcelărie germană, din Landul Brandenburg, dintre care jumătate măcelari, iar cealaltă jumătate lucrători producție/ambalare. Românii sunt recrutați prin intermediul rețelei Eures de către Agenția Federala de Muncă – EURES Forst, ca reprezentant al angajatorului german.

Pentru măcelari se cere calificare profesională, iar pentru toți angajații experiența în domeniu reprezintă un avantaj. De asemenea cei interesați trebuie să aibă disponibilitate de a lucra în 2 schimburi, luni- vineri, certificat medical la zi care să ateste starea de sănătate, permis de conducere categoria B și autoturism personal, cunoștințe de bază de limba germană. Salariul oferit este de 9,35 euro brut/oră. Alte beneficii acordate de angajator: concediu de odihnă de 20 de zile, plătit și garantarea tuturor asigurărilor sociale. Contractul de muncă este pe durată determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Termenul limită pentru aplicare este 30 septembrie.
Mod de aplicare: Se transmite CV-ul, completat la calculator în limba germană, la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea “Fleischer” sau 
“Produktions/Verpackungshelfer”.