VITEZOMANI/ Oltean prins cu 184km/h, alți cinci cu viteze până la 168km/h, între Slatina-Pitești

799

Nu mai puțin de 21 de vitezomani au depistat polișiștii rutieri ieri, într-o acțiune-fulger organizată pe raza județului. Recordul de viteză depistat a atins 184km/h.

Un conducător auto a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 65-E 574, pe porțiunea de drum Slatina-Pitești, cu o viteză de 184 de km/h, în afara localității, unde limita de viteză este de 100 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere. Nu este însă singurul vitezoman. Pe același drum, au mai fost depistați și alții.
,,Alți cinci conducători auto, au fost depistați pe același drum în timp ce conduceau autoturisme cu viteze cuprinse între 151-168 km/h. Aceștia au fost sancționați contravențional și le-a fost reținut permisul de conducere,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în ziua de 25 iulie a.c., între orele 15.00-21.00, 56 de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și arme, explozivi și substanțe periculoase, au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă, în sistem integrat, pe raza de competență a Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus, Secției 8 Poliție Rurală Perieți, Secției 9 Poliție Rurală Scornicești și Secției 12 Poliție Rurală Potcoava.
,,Polițiștii rutieri au reținut 24 de permise de conducere, 1 pentru consum de alcool, 21 pentru depășirea limitei de viteză și 2 pentru alte abateri. De asemenea au fost retrase 3 certificate de înmatriculare,, mai spune Grigorescu.