Polițiștii olteni, chemați să facă dreptate între doi… bețivi. Un tânăr, închis în subsolul unui bloc din Corabia

414

În dimineata zilei de 26.07.2020, la ora 09.36, politistii din cadrul  IPJ Olt au fost sesizati telefonic prin apel de urgență SNUAU 112, de către o femeie, din orașul Corabia, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși.

,,Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia, au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar ca a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.
În urma investigațiilor efectuate, in jurul orelor 10.30 s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliției in vederea audierii, unde refuză să coopereze cu politistii. ” se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
Potrivit unor surse locale, agresorul era prieten de pahar cu victima, care nu fusese închisă în subsol ci nu a mai puut să iasă din cauza stării de ebrietate.
,,Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ținându-se legătura și cu partea vătămată, aceasta fiind identificata in jurul orei 11.
Aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital penteu acordarea de îngrijiri medicale.
La fața locului, activitatile sunt in desfasurare pentru clarificarea tuturor aspectelor si luarea masurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Corabia,, se mai arată în comunicatul IPJ Olt.