Zeci de amenzi date de polițiștii din Olt în trafic. Vizat a fost transportul de persoane

243

În această dimineaţă, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub autoritatea Prefectului, au continuat să acționeze pe raza județului Olt, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. În cadrul acțiunii desfășurate au fost efectuate verificări în trafic, fiind vizat transportul de persoane.

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor anticoronavirus derulate azi de către polițiștii olteni s-au soldat cu zeci de amenzi. Toate au avut însă legătură cu respectarea regulilor de circulație. Oamenii legii au verificat 27 de mijloace de transport în comun cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, precum și peste 90 de persoane.
,,În urma acestor acțiuni au fost depistate o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționata contravențional cu avertisment. De asemenea alte 22 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 8.945 de lei, fiind reţinut un permis de conducere. Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru protecția celor din jur.,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.