Șofer care transporta zeci de persoane pe ruta Brebeni- Slatina, prins BĂUT

1020

În această dimineață, polițiștii olteni au continuat seria acțiunilor de verificare privind respectarea măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări cu noul tip de coronavirus. În urma acțiunilor de verificare în trafic, oamenii legii au depistat un șofer al unui mijloc de trasport în comun care consumase alcool.

Transportul de persoane a fost vizat azi de oamenii legii din Olt, care au verificat 27 de mijloace de transport în comun cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse și au legitimat peste 90 de persoane.
Polițiștii olteni au identificat cu această ocazie și un conducător auto care, deși era responsabil de viața a numeroși pasageri, a consumat alcool înainte de a se urca la volan.
,,Un bărbat, de 58 de ani, în calitate de conducător auto, în timp ce efectua transport de călători pe ruta Brebeni – Slatina, a fost oprit pentru control pe strada Drăgăneşti, din municipiul Slatina. Cu această ocazie, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1305 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.