Procurorul ,,Portocal” a ajuns în arest pentru 30 de zile

228

Procurorul Mircea Negulescu, zis ‘Portocală’, arestat joi de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru 30 de zile, a fost găsit acasă de polițiștii de la ‘Urmăriri’. Acesta avea bagajul la ușă. El va fi dus la Arestul central din București și urmează să fie încarcerat.

“La data de 23 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe numele unui bărbat în vârstă de 52 de ani. Acesta urmează să fie încarcerat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova”, au informat reprezentanţii IPJ Prahova.

Mircea Negulescu, fost procuror la DNA Ploiești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor vine ca urmare a contestației depuse de SIIJ, după ce cel supranumit ”Portocală” fusese eliberat sub control judiciar, de magistrații ÎCCJ, în urma unei rețineri pentru 24 de ore. Culmea, decizia arestării a fost luată tot de judecători de la Înalta Curte, tot acolo unde Negulescu fusese lăsat în libertate. Decizia este definitivă.