Angajat al Centrului Cultural Județean Olt și Palatului Copiilor Slatina, cofirmat cu coronavirus

311

A fost depistat și primul caz de coronavirus al unui angajat din cultura olteană. Un bărbat angajat al Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt, care lucrează şi la Palatul Copiilor Slatina, a fost confirmat cu COVID-19.

Este alertă în rândul oamenilor de cultură din județ, mai ales al celor care lucrează în cadrul CJCA Olt, instituție din subordinea CJ Olt care reunește trei alte instituții- Ansamblul Folcloric Profesionist Doina Oltului, Școala populară de arte și meserii și Centrul de creație. DSP Olt a demarat o anchetă epidemiologică după ce un angajat al Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt, care lucrează şi la Palatul Copiilor Slatina, a fost testat pozitiv.
Bărbatul este internat în Spitalul Slatina.
În cadrul centrului se lucrează intens, fiind desfășurate repetiții ale ansamblului profesionist al județului și derulate examenele de sfârșit de an ale școlii populare.
La același centru lucrează și soția primarului din Slătioara, Savu Ungureanu, confirmat sâmbătă cu coronavirus. Femeia a fost testată și așteaptă rezultatul.