Trafic îngreunat pe DN65: se circulă ALTERNATIV la Colonești și Jitaru

236

Conducătorii auto care circulă pe ruta Slatina- Pitești sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona Colonești și Jitaru, acolo unde continuă executarea lucrărilor de asfaltare, şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Astăzi, până la ora 20.00, traficul este îngreunat pe raza județului Olt pe DN65, din cazua lucrărilor la partea carosabilă.

Pe DN 65 Slatina – Pitești, pe sensul către orașul Slatina, pe raza localității Colonești, se efectuează lucrări de asfaltare între kilometrii 89+300 metri și 90. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat șoferii se circulă alternativ pe acest sector de drum, traficul fiind dirijat cu piloți.

Alternativ se circulă și pe sensul către Pitești al DN 65 Slatina – Pitești, la kilometrul 72+700 de metri, pe raza localității Jitaru, unde se execută astăzi, tot până la ora 20:00, lucrări de asfaltare. ,,Pentru a permite realizarea acestora, circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice,, a transmis Infotrafic.