Prefectul de Olt, infectat cu COVID 19, transferat în stare gravă la București

1834

Florin Homorean, prefectul județului Olt, internat în spitalul din Slatina după ce a fost confirmat cu COVID 19, a fost transferat de urgență la Spitalul Colentina din București, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Potrivit unor surse medicale, reprezentantul Guvernului în teritoriu a început să se simtă rău încă de vineri.

Conducerea Secției de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina a luat în această după-amiază decizia transferării prefectului de Olt, Florin Homorea, infectat cu COVID 19, la Spitalul Colentina din București. Surse medicale susțin că acesta a încerput să prezinte simtomatologie specifică noului corornavirus încă de vineri și, în ciuda tratamentului administrat de medicii slătineni starea sa de sănătate s-a agravat.

Potrivit unor surse medicale, acestuia i-a scăzut saturația, tușește foarte mult, are tensiune și o stare generală proastă.

Florin Homorean a fost diagnosticat pozitiv pe 12 iulie. Deși asimptomatic, el a ales să se interneze în spitalul din Slatina. În prima săptămâțnă, acesta nu a prezentat niciun fel de probleme de sănătate. Medicii sunt extrem de ingrijorați pentru că starea sa de sănătate s-a agravat rapid, deși este tânăr și nu are alte afecțiuni