Polițiștii au descins la o NUNTĂ în Potcoava. S-a lăsat cu amenzi pentru petrecăreți

509

Și în acest sfârșit de săptămână, oamenii legii au decins în zone aglomerate, de relaxare, agrement și distracție, sancționând persoanele și agenții economici care nu respectă măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, în special purtarea măștii de protecție, respectarea distanțării sociale și asigurarea dezinfectantului. Printre cei amendați s-au numărat și petrecăreții de la o nuntă.

Polițiștii au decins aseară la o nuntă în Potcoava, verificând dacă sunt respectate măsurile anti-COVID. 10 petrecăreți și-au dublat darul de nuntă, fiind nevoiți acum să scoată bani din buzunar și pentru a pltăi amenda.
,,Astfel,  în seara zilei de 19 iulie a.c., pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane care au fost sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În acest sfârșit de săptămână, peste 1370 de persoane au fost legimitate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.