Liviu Voiculescu, candidatul PNL la Primăria Slatina, platformă online pentru alegeri

289

Oficial, PNL Olt a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirile pentru alegerile locale din luna septembrie. Candidatul la funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu, a identificat și introdus în platforma sa electorală www.tuestislatina.ro câteva dintre cele mai importante obiective pentru Slatina.

Liviu Voiculescu, candidat PNL la Primăria Slatina, a anunțat pe pagina sa de socializare, intrarea în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirea alegerilor locale. Prin intermediul unei nplatforme online, acesta a prezentat o parte din obiectivele platformei electorale. Voiculescu susține că, împreună cu întreaga sa echipă liberală, își propun să concentreze întreaga campanie electorală pentru câștigarea alegerilor locale pe promovarea și transformarea tuturor acestor obiective în proiecte viabile și realizabile, cu acordul și participarea slătinenilor.
În acest sens, candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei le cere locuitorilor municipiului să intre pe platforma online www.tuestislatina.ro pentru a participa activ și interactiv, cu sugestii și idei, la realizarea celui mai amplu proiect pentru Slatina.
Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost desemnat la final de februarie, de către organizația Slatina drept candidat la funcția de primar al municipiului. Candidatura sa a fost validată de forul de conducere al PNL încă de la începutul lunii martie.