FOTO/ Copiii din Redea, așteptați în noul an școlar cu școală și grădiniță moderne

745

Aproape 5 milioane de lei reprezintă investiția derulată de către administrația comunei Redea pentru a le asigura copiilor din localitate condiții moderne de studiu. Lucrările sunt aproape finalizate.

,,Știm cu toții că primii ani de școală sunt hotărâtori pentru educația și formarea copiilor noștri, astfel mulțumită eforturilor depuse de domnul primar Dan Bălă și aparatul propriu aflat în subordinea acestuia, proiectele de Reabilitare și modernizare a Grădiniței cu Program Normal Redea și a Școlii Gimnaziale Redea, sunt realizate în proporție de 95%. În aceste doua locații, copiii comunității noastre se vor putea bucura de toate condițiile necesare de studiu și formarea lor ca viitori oameni. Sperăm ca în noul an școlar să ne întâlnim sănătoși și ca elevii școlii noatre să-și poată desfășura activitatea instructiv-educativă în condiții normale,, a anunțat Primăria Redea.

Cele două investiții importante pentru comunitate au fost derulate cu bani alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Primăria Redea este beneficiara a două proiecte privind infrastructura educațională- Reabilitarea şi modernizarea Şcolii gimnaziale – 3.156.214,99 lei și Reabilitarea şi modernizarea şi dotarea Grădiniţei cu program normal Redea – 1.808.946,52 lei.