Focarul de la ALRO se extinde. La fel și în cazul TMK

2328

Autoritățile au anunțat astăzi că o parte dintre persoanele infectate cu COVID 19 sunt angajați ai societăților comerciale de pe platforma industrială. Astfel, au fost raportate trei noi cazuri de coronavirus la Alro Slatina și unul la TMK. Dacă în cazul focarului de la Uzina de aluminiu numărul cazurilor a ajuns la șase, la TMK vorbim de peste 20 de cazuri.

Astăzi Grupul de Comunicare Strategică a raportat pentru județul Olt alte 24 de cazuri noi de infectări cu COVID 19. Potrivit autorităților, la ALRO au fost testate 14 persoane, trei dintre acestea au fost diagnosticate cu coronavirus. Un alt caz raportat astăzi, pe platforma industrială a Slatinei este la TMK, unde numărul salariaților infectați a depășit 20.În raportarea de astăzi nu sunt cuprinși cei trei polițiști de la Balș, diagnosticați cu coronavirus, ci doi de la Poliția Slatina, depistați pozitii ieri.

Printre persoanele raportate se numără și cei doi primari, de la Scornicești și Slătioara, care au fost declarați infectați cu SARS-COV-2, ei testându-se în privat.