AUTORITĂȚI în ALERTĂ: Focar de coronavirus la Poliția Balș

4067

Alți trei poliţişti au fost depistați pozitiv la testul COVID 19. Nedorita veste a fost primită aseară de oamenii legii care își desfășoară activitatea la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Balș. Ei sunt contacți direcți ai unui polițist testat pozitiv cu două zile în urmă.

Polițiștii bălșeni diagnosticați cu coronavirus se află în izolare, sub supraveghere medicală. Nu se cunoaște dacă aceștia au refuzat internarea sau nu au adoptat această soluție din lipsa paturilor pentru pacienții infectați cu noul virus de la spitalul din Slatina. Potrivit unor surse, oamenii legii au simptomatologie ușoară.

Cei trei angajat ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Balș sunt contacți direcți ai ofițerului testat pozitiv COVID 19 în cursul zilei de joi.

Autoritățile sanitare au declarat focar de coronavirus la Poliția Balș și au demarat o anchetă epidemiologică. În perioada următoare, mai mulți polițiști vor rămânbe în izolare, iar o parte dintre ei vor fi testați. La fel se va întâmpla și cu membrii familiilor polițiștilor depistați pozitivi.