Casieriile Companiei de Apă Olt, ÎNCHISE luni. Vezi de ce

186

Oltenii care au programat ziua de luni pentru plata facturilor la apă trebuie să evite casieriile CAO și să se orienteze spre alte mijloace de plată. Casieriile Companiei de Apă Olt vor fi închise, de Ziua Gospodarului.

Ziua Gospodarului este ziua angajaților din serviciile publice și, conform Contractului Colectiv de Muncă, la nivel de ramură, este zi liberă pentru toți angajații care lucrează în acest domeniu. Așadar, luni, 20 iulie, de Ziua Gospodarului, toate casieriile Companiei de Apă Olt vor fi închise.

,,Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti, însă, facturile prin aplicația CAOmobile, o modalitate mai sigură de plată având în vedere creșterea numărului de îmbolnăviri de COVID-19 și stările de alertă succesive declarate de Guvern. Compania de Apă Olt asigură, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat- 0249.423.419.,, a transmis Compania de Apă Olt.