FOTO/ De luni, se deschide noul spital de psihiatrie din Slatina

590

Centrul de Sănătate Mintală din Slatina și va primi primii pacienți, de luni. Acesta beneficiază de două clădiri moderne, cu mobilier nou și aparatură medicală performantă.

Noua Secție de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina va funcționa  la fosta Creșă nr. 1, de pe strada Trandafirilor. Lucrările de reabilitare, modernizare și dotare s-au finalizat, iar de luni Centrul de Sănătate Mintală va deveni operațional, având o capacitate de 70 de paturi.

,,Noua Secție de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina va fi, începând de luni, 20 iulie, operațională. Aceasta va funcționa într-un imobil complet reabilitat, dotat cu mobilier nou și aparatură performantă, aflat pe strada Trandafirilor, în spațiul fostei Creșe Nr. 1. Valoarea investiției s-a ridicat la suma de 7 milioane de lei și a fost suportată din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt,, a anunțat azi Cătălin Rotea, managerul SJU Slatina.

Clădirea veche a fost complet refăcută, iar lângă ea a fost ridicat de la zero un alt imobil. În prezent, Psihiatria Spitalului Județean funcționează pe strada Drăgănești, în condiții improprii.