Tânărul care a dat cu autoturismul furat peste un agent și mașina poliției a fost ARESTAT preventiv

725

Tânărul de 33 de ani, din Schitu, prins de oamenii legii după ce, urmărit fiind, s-a oprit într-o stație de autobuz și a accidentat un polițist și mașina agenților, va sta în arest preventiv în următoarele 30 de zile.

Reținut pentru 24 de ore, sub aspectul savârșirii infractiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice, Bush Gabunea Marian, din Schitu, a fost prezentat instanței de judecată care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că un polițist oltean a ajuns în  noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce un tânărul din Schitu l-a lovit cu mașina, neoprind la semnalul acestuia. Șoferul a fost prins de oamenii legii după ce a făcut accident.
Totul s-a petrecut în noaptea de 11/12 iulie, în jurul orelor 00:10, pe DJ 653, în comuna Schitu. Bărbatul de 33 de ani, fiind urmărit de poliție, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un echipaj de poliție, și-a continuat deplasarea, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrand în coliziune cu o stație de autobuz. Mai mult, a acroșat un polițist care s-a deplasat către autoturismul său pentru a-l imobiliza, precum și echipajul de poliție, iar ulterior a părăsit locul faptei, fiind din nou urmărit, oprit și imobilizat pe un drum agricol din apropiere.
Poliția a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost sustras din posesia proprietarului, fără acordul acestuia.
Pe aceeași temă: