Liderul PNL Olt, rezultat negativ la testul COVID 19

294

Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, depistată seara trecută ca fiind infectată cu virusul chinezesc, pare să nu fi transmis CoVID 19 și șefilor săi, deși pare că s-au întâlnit de mai multe ori în cursul săptămânii trecute. Pintr-o postare pe pagina sa de facebook, președintele organizației județene dă asigurări că nu este infectat cu SARS-COV-2. El le transmite colegilor și prietenilor depistați pozitivi să treacă peste această încercare a vieții cu bine.

,,Le doresc multă sănătate tuturor colegilor și prietenilor mei (și nu numai) pozitivați în ultimele zile în urma efectuării testului COVID. Știu că sunt oameni puternici și tocmai de aceea am convingerea că vor depăși cu bine această perioadă. E doar o provocare și o încercare, și știm că provocările ne fac mai ambițioși iar încercările ne fac întotdeauna mai puternici!
Doamne-ajută!
P.S. Pentru cei care (își) pun întrebări: sunt bine!” a postat președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, pe pagina sa de socializare.

În urmă cu două zile, prefectul de Olt, Florin Homorean, prieten și fost coleg de partid cu Liviu Voiculescu a fost diagnosticat cu coronavirus. Aseară, șefa sa de cabinet, Andreea Ionela Asan, fost consilier județean PNL, a fost și ea depistată cu COVID 19. Același lucru s-a întâmplat și în cazul secretarului general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu. Toți trei sunt asimptomatici. Dacă prefectul de Olt se află internat în spitalul din Slatina, cele două doamne din PNL se tratează acasă, sub atenta supraveghere a medicului de famili