Handbalistele CSM Slatina, teste negative COVID-19 și apte medical pentru noul sezon

81

Liga Florilor va debuta pe 27 august, iar handbalistele CSM Slatina, pentru al treilea an consecutiv în competiție, au fost declarate apte medical, fiind testate și COVID-19.

,,Fetele noastre au efectuat astăzi vizita medicală! După ce în prealabil handbalistele noastre și staff-ul tehnic au fost testate pentru Covid 19, testele fiind negative, astăzi întraga echipă a efectuat vizita medicală, toate sportivele fiind declarate apte din punct de vedere medical pentru sportul de performanță! Mult succes in noul sezon!,, a transmis CSM Slatina.

CSM Slatina începe noul sezon al “Ligii Florilor” cu două etape în deplasare și cu 3 handbaliste nou venite: Larisa Tămaș, Mirela Pasca si Andreea Ivan. Primul meci oficial al fetelor noastre va fi restanța din Cupa României cu CSM București, care se va desfășura la jumătatea lunii august.

Prima etapă a campionatului se va desfășura pe 27 august, tot la București, împotriva Rapidului, iar în etapa a 2-a CSM Slatina va întalni, tot în deplasare, echipa SCM Rm Vâlcea.
Primul meci pe teren propriu va avea loc în etapa a 3-a, în compania echipei Minaur Baia Mare.