Tânăr din Schitu a intrat cu mașina-n polițiști și o stație de autobuz. Nu avea permis și furase mașina

1276

Un tânăr de 33 de ani, din Schitu, a ajuns în arestul IPJ Olt, după ce, urmărit fiind de oamenii legii, s-a oprit într-o stație de autobuz. Aseară, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul savârșirii infractiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice.

Un polițist oltean a ajuns în  noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce un șofer l-a lovit cu mașina, neoprind la semnalul acestuia. Șoferul a fost prins de oamenii legii după ce a făcut accident.
Totul s-a petrecut în noaptea de 11/12 iulie, în jurul orelor 00:10, pe DJ 653, în comuna Schitu. Un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind urmărit de un echipaj de poliție, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un echipaj de poliție, și-a continuat deplasarea, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrand în coliziune cu o stație de autobuz.
,,Bărbatul, este bănuit că a acroșat un polițist care s-a deplasat către autoturismul său pentru a-l imobiliza, precum și echipajul de poliție, iar ulterior părăsind locul faptei. Conducătorul auto a fost oprit și imobilizat pe un drum agricol din apropiere, refuzând testarea cu aparatul etilotest. Din verificările efectuate a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care l-a condus a fost sustras din posesia proprietarului, fără acordul acestuia.,, declară Cristian Grogorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.