Ana Maria Ceaușu: Mă simt bine! Nu ocup degeaba locul în spital pentru că altcineva ar putea avea nevoie de el

1870

Noi teste prelevate de la contacții direcți ai prefectului de Olt, Florin Homoreanu, au ieșit pozitive. Printre aceștia se numără și șefa sa de cabinet Andreea Ionela Asan, dar și Ana Maria Ciaușu, secretarul general al PNL Olt. Ambele se simt bine fiind asimptomatice. Doamnele au ales să rămână în izolare, acasă. Rezultate negative au primit în această seară soția și fiul prefectului Homorean, dar și cei doi subprefecți de Olt.

Numărul persoanelor cu rezultat pozitiv în urma testării pentru COVID 19 crește de la o zi la alta. În această seară noi rezultate pozitive au fost primite de autorități. Ele provin de la persoane care au intrat în rândul contacților prefectului de Olt. Au primit nedorita veste atât șefa de cabinet a prefectului Florin Homorean, Andreea Ionela Asan, cât și secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu. Rezultate negative au primit soția și fiul prefectuluid e Olt, dar și cei doi subprefecți de Olt. Tot din rândul contacților reprezentantului Guvernului în teritoriu a fost testată și șefa DSP Olt, Elena Ioniță. Și rezultatul ei a fost negativ.

Cele două doamne care au primit în această după-amiază nedorita veste se simnt bine fiind asimptomatice. Ele au ales să treacă peste dificila perioadă, tratându-se în izolare acasă.

,,Sunt bine, slavă Domnului. Nu am niciun simptom. Sunt acasă. Am luat legătura cu medicul de familie și mi-a dat tratamentul care trebuie. Am ales să mă tratez acasă pentru a nu ocupa un loc în spital fără să am nevoie de acest lucru. Spitalele sunt aproape pline și cu siguranță că există bolnavi care au nevoie să fie tratați în spital. Nu am vrut să ocup un pat degeaba”, a declarat pentru Realitatea Oltului, Ana Maria Ciaușu.