FOTO/ 38 de market-uri și piețe din Olt, luate la control în această dimineață

321

180 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali, împreună cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat în această dimineață controalele în piețele, târgurile și marketurile din județul Olt și au verificat modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Acțiunea s-a lăsat și cu sancțiuni.

38 de marketuri și piețe de pe raza județului Olt au fost verificate azi, în cadrul unei acțiuni care a vizat modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă. Controalele au fost organizate sub autoritatea prefectului.
,,Aproximativ 230 de persoane au fost legimitate în vederea verificării cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, pentru încălcare prevederilor Lg.12/1990 și ale Lg.61/1991, în valoare de 4500 de lei. La acțiuni au participat peste 180 de efective.,, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Ațtiunile în sistem integrat vor continua și în zilele următoare.