Candidatul PSD la Primăria Scornicești, testat POZITIV cu COVID-19

905

Candidatul PSD la Primăria Scornicești, George Brînaru, se numără printre ultimele cazuri de coronavirus anunțate la nivelul județului Olt. Politicianul a fost confiormat aseară pozitiv.

George Brînaru a anunțat că se numără printre oltenii infectați cu coronavirus. Social-democratul a anunțat că urmează cu strictețe tratamentul.

,,Sunt un om responsabil. Întotdeauna am fost, însă nu putem fi niciodată îndeajuns de siguri, mai ales atunci când vorbim despre un virus. Pentru că sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, am ales să mă testez. M-am deplasat, cu mașina personală, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aseară am primit rezultatul, un rezultat neașteptat și nedorit, confirmat pozitiv.
Încercările ne fac întotdeauna mai puternici! Sunt în fața unei provocări pe care o voi trece cu bine! Ne luptăm cu un inamic invizibil care nu-și alege victimele pe considerente politice, vârstă, situație financiară, educație.
Nu mă las doborât de COVID! Sigur va trece, că toate trec.
Sunt bine, am luat măsuri imediate, urmez cu strictețe tratamentul.
Sunt pe mâini bune! Cadrele medicale – profesioniști 100% dedicați salvării pacienților.
Fiți responsabili! Aveți grijă de voi!,, a postat Brînaru pe pagina de socializare.

La nivelul județului Olt, azi au fost anunțate 368 de cazuri de coronavirus de la încpeutul pandemiei. 180 de persoane au fost declarate vindecate, 15 au decedat, 95 sunt internate în spital, iar restul au refuzat internarea.