Șeful IPJ Olt și unul dintre adjuncți, rezultat POZITIV la COVID-19, celălalt adjunct este negativ

1698

Trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate azi în poliția olteană. Testele au ieșit pozitive pentru comandantul IPJ Olt, Mihai Mihalache,  pentru un polițist SICE și adjunctul IPJ Olt Eduard Bâlă. Alți oameni ai legii așteaptă rezultatul.

Întreaga conducere a poliției oltene a fost suspectă de coronavrius după ce un polițist de la Serviciul Investigarea Criminalității Economice confirmat cu coronavirus, acesta fiind cel de-al patrulea caz în poliția olteană, după cele de la Ipotești și Brebeni.

Printre polițiștii testați, care au intrat în contact cu polițistul de la SICE, alături de colegii din cadrul serviciului, s-au numărat și șefii instituției- comandantul Mihai Mihalache şi cei doi adjuncți Cristian Rădoi și Eduard Bâlă.

În această după-amiază au venit trei dintre rezultate. Comandantul Mihalache a fost testat pozitiv, la fel și adjnctul Bâlă, iar adjunctul Rădoi negativ.

15 polițiști olteni au fost testați în urma infectării colegului de la SICE.
Reamintim că pe 13 iunie a fost înregistrat primul caz de deces din țară al unui polițist, fiind vorba de Alexandru Gibea, șeful Postului de Poliție Ipotești, Secția 4 Poliție Rurală Coteana, în vârstă de 49 de ani.