Polițist de la Investigarea Criminalității Olt, confirmat cu coronavirus. Colegii s-au autoizolat la domiciliu

770

Încă un caz de coronavirus a fost depistat în poliția olteană, de data aceasta în cadrul IPJ Olt- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Colegii polițistului s-au autoizolat la domiciliu până la sosirea rezultatelor testelor.

Virusul chinezesc lovește din nou poliția olteană. După cazurile de la Ipotești și Brebeni, când trei oameni ai legii au fost confirmați pozitiv, dintre care unul a decedat, acum un polițist de la SICE s-a infectat cu temutul virus.

„La nivelul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice un coleg a prezentat simptome specifice COVID-19. În cursul zilei de ieri, în urma testării, acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Colegii acestuia au fost testați și nu s-au mai prezentat la seriviciu așteptând la domiciliu rezultatele. Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului, respectiv schimbarea programului de lucru pentru distanțarea socială, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare, au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

15 colegi ai polițistului au fost testați.

La nivelul județului Olt, potrivit ultimei raportări, avem 328 de cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei.