O autospecială modernă pentru descarcerare și alte operațiuni de salvare, în dotarea Detașamentului Slatina al ISU Olt

314

ISU Olt și-a prezentat azi  cea mai nouă autospecială intrată în dotarea pompierilor Detașamentului Slatina. Acesta a fost achiziționat printr-un proiect cu finanțare europeană al IGSU.

Salvatorii olteni se pot lăuda că dețin o autospecială modernă, cu care să intervină în situații speciale. Autospeciala pentru descarcerare Mercedes-Benz Sprinter are tracțiune integrală și este dotată cu echipamente moderne pentru tăiere, tracțiune, stabilizare, iluminat, acordare a primului ajutor calificat și alte accesorii necesare pe timpul operațiunilor de salvare.

Aceasta este destinată intervenției pentru descarcerare și salvare în cazul producerii diferitelor tipuri de accidente de circulație, tehnologice sau catastrofe, în scopul eliberării persoanelor încarcerate și a acordării primului ajutor calificat, la locul producerii evenimentului.

Echipamentele au fost achiziționate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul Proiectului „Viziune 2020”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020

Autospeciala descarcerare

Astăzi vă prezentăm cea mai nouă autospecială intrată în dotarea pompierilor Detașamentului Slatina și vehiculul pe care ne dorim să îl vedem cel mai rar la intervenție. Autospeciala pentru descarcerare Mercedes-Benz Sprinter are tracțiune integrală și este dotată cu echipamente moderne pentru tăiere, tracțiune, stabilizare, iluminat, acordare a primului ajutor calificat și alte accesorii necesare pe timpul operațiunilor de salvare. Aceasta este destinată intervenției pentru descarcerare și salvare în cazul producerii diferitelor tipuri de accidente de circulație, tehnologice sau catastrofe, în scopul eliberării persoanelor încarcerate și a acordării primului ajutor calificat, la locul producerii evenimentului.Echipamentele au fost achiziționate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul Proiectului „Viziune 2020”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. #POMPIERI #SMURD #OLT #AutospecialaDescarcerare #FonduriEuropene #Viziune2020

Publicată de ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro pe Joi, 9 iulie 2020