Profesorii olteni, așteptați să depună dosarele de titularizare

129

Oltenii care țintesc posturi titularizabile la catedră sunt așteptați, începând de mâine, la Inspectoratul Școlar Județean, să-și depună dosarele de înscriere la Concursul național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar sesiunea 2020.

Amintindu-le candidaților că în interiorul instituției trebuie să poarte mască de protecție și să păstreze o distanță semnificativă, de cel puțin 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlnesc, IȘJ Olt a publicat condițiile de participare la concursul național de Titularizare în învățământ.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul I.Ș.J. Olt în perioada 9-16 iulie. ,,Datele de înscriere ale candidaților la concursul naţional, sesiunea 2020, înregistrate în sistemul informatic, vor fi afișate pe data de 17 iulie 2020. Arondarea disciplinelor de concurs la centrele de concurs organizate, se va afișa odată cu lista candidaților înscriși, în data de 17 iulie 2020. Dosarul de concurs se depune numai în județul în care candidatul susține proba scrisă. Ulterior, în perioada 6-7 august 2020, candidații pot depune solicitări de repartiție în alt județ/municipiul București, decât cel în care a susținut proba scrisă, informând însă ISJ Olt că solicită repartizarea în alt județ,, a anunțat IȘJ Olt.

Oferta de posturi titularizabile nu este însă mare la nivelul județului Olt. Până acum, au fost publicate doar zece catedre pentru disciplinele: alimentație publică și turism- Liceul Tehnologic Matei Basarab Caracal, profesor informatică- Clubul Copiilor Marius Bunescu Caracal, medicină generală (3)- Școala Postliceală Sanitară Slatina, muzică instrumentală- pian (4)- Liceul Teoretic N. Titulescu Slatina, muzică ușoară și vocal-instrumentală- Clubul Copiilor Caracal.

Lista posturilor pe perioadă determinată poate fi consultată aici:

http://titularizare.edu.ro/2020/generated/files/j/index.html#OT

Proba scrisă a Titularizării va avea loc în 29 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate în 11 august.