Liviu Voiculescu, atac la… politicienii iresponsabili

157

Zeci de olteni confirmați pozitiv dar asimptomatici au părăsit la începutul săptămânii unitățile medicale în care erau internați. Lor li se alătură cei peste 2500 care se aflau în autoizolare și care nu au mai fost obligați să respecte această restricție. Cu toții reprezintă un mare pericol de răspândire a virusului chinezesc. Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, critică situația la care s-a ajuns din iresponsabilitatea oamenilor politici, dar și lipsa de apel a autorităților locale la aceste persoane de a se izola. În plus liderul liberalilor olteni face apel la responsabilitatea acestor persoane cerându-le să rămână departe de semeni pentru binele tuturor.

Liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, își arată îngrijorarea față de urmările vidului legislativ care le permite persoanelor infectate cu COVID 19 dar sunt asimptomatice să plece din spital, la cerere, și ridică restricțiile pentru cei aflați în carantină sau izolare. El critică lipsa de implicare a autorităților locale în conștientizarea pericolului pe care aceștia îl reprezintă care, în opinia sa ar fi trebuit să transmită numeroase semnale de alarmă.  Poziția sa față de acest aspect a fost prezentată public pe pagina de socializare. Iată mai jos postarea candidatului PNL la fotoliul de primar al Slatinei:

,,13…, 6…, 11…, 14…, 14…
Nu sunt doar numere, ci oameni infectați cu virusul SARS COV-2 în ultimele zile, înregistrați de Direcția de Sănătate Publică Olt. Aproape că nu mai există zi fără ca județul Olt să nu înregistreze alte noi cazuri. E alarmant și trist în același timp! Alarmant că mulți oameni ignoră riscul la care se expun renunțând la măsurile de protecție, expunându-i și pe cei din jur. Alarmant că vidul legislativ creat de politicieni iresponsabili lasă bolnavii de Covid să părăsească spitalele. Trist că nu există semnale de alarmă din partea oficialităților locale și județene sau că panourile publicitare stradale sunt folosite pentru atacuri electorale murdare în loc să promoveze mesaje de prevenție.
Oameni buni, am trecut prin perioada terifiantă a suspiciunii propriei infectări. Am dat mâna cu spaima creată de o posibilă îmbolnăvire și de urmările ei și nu doresc nimănui să treacă prin situații similare. Știu, deci, despre ce vorbesc…
Aveți grijă de voi!!
Aveți grijă, astfel, și de noi!!
Respectați regulile de protecție!!
Haideți să stopăm, împreună, numărul cazurilor de îmbolnăviri care stigmatizează Oltul!!” a scris pe pagina de socializare președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidatul partidului condus de Ludovic Orban la Primăria Slatina.