Acasă Local Eveniment Vâlcov s-a făcut om de afaceri în Italia și mizează pe justiția...

Vâlcov s-a făcut om de afaceri în Italia și mizează pe justiția blândă din Peninsulă

1106

În timp ce în România își așteaptă sentința în trei dosare de corupție, iar ingineriile sale financiare, după ani de cercetări, tot mai dau bătăi de cap anchetatorilor prin încrengătura de firme înființate prin interpuși, Darius Vâlcov a devenit om de afaceri respectabil în Italia, unde s-a mutat cu fiica, și mizează că legea blândă a italienilor îl va scăpa de anii de pușcărie din România.

Numit eminența cenușie a PSD, fostul primar al Slatinei, fost ministru de Finanțe și consilier al premierului Dăncilă, și-a îngropat cariera politică și încearcă să scape să stea ani buni după gratii. În așteptarea sentințelor, trei dosare de corupție fiind în pronunțare, Vâlcov a tulit-o din România împreună cu fiica sa și a devent om de afaceri în Milano.

Dacă în România a înființat numeroase firme pe care le controla prin interpuși, în Italia și-a pus numele pe documente. A înființat soceitatea DARVET SRL, ce generează vânzări de circa 130.000 dolari în industria alimentară (en gross).

Mișcarea este una inteligentă, aplicată și de alți români cunoscuți, certați cu legea în țară. Dacă va fi condamnat în țară, el poate să execute pedeapsa în Italia, fiind cunoscut faptul că practica juridică în Peninsulă este executarea pedepsei în libertate sub supraveghere.

You cannot copy content of this page