Primăria Slatina a amplasat containere de asistență medico-socială pentru slătineni

127

Slătinenii care se află pe stradă și se simt rău, fie că din cauza caniculei sau pe timp de iernă din cauza gerului, vor putea apela la serviciile oferite de punctele medico-sociale amplasate de către primărie în trei zone din oraș.

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor orașului în perioada caniculară, Primăria Slatina a amplasat containere amenajate ca Puncte de informare și asistență medico-socială (puncte temporare de lucru ale Direcției Asistență Socială Slatina) în trei zone intens circulate din municipiul Slatina (Fântâna Speranței, Zahana și Poliția circulație).

,,Aceste puncte oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.
Vă aducem la cunoștință faptul că spațiile, dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.) vor funcționa, în principal, în condiții de avertizare meteorologică, atât în sezonul cald cât și în sezonul rece oferind consiliere și asistență medicală specifică.
În sezonul rece se pot oferi inclusiv ceai cald și pături. În ambele sezoane va fi un loc în care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni și primi asistenta necesară.
Mai mult, prin punctele de informare se pot disemina informații generale privind activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.,, a anunțat primarul Emil Moț.