În Corabia, continuă extinderea rețelei de gaze naturale. Lucrările ajung în Celei și Siliștioara

367

Tot mai mulți corăbieni beneficiază de gaze naturale, rețelele urmând a fi extinse în curând și pe principalele străzi din cartierele Celei și Siliștioara. Proiectul a fost aprobat zilele acestea, cu unanimitate de voturi, în Consiliul Local Corabia.

Racordarea la gaze naturale a tuturor locuințelor din oraș reprezintă una dintre prioritățile administrației corăbiene. După proiectul demarat în primăvară privind  branșarea la gaz a locuințelor de pe 15 străzi, lucrările de extindere a rețelelor vizând o lungime de 5,9 km, a venit rândul locuitorilor din cartierele Celei și Siliștioara să se bucure de această utilitate. Proiectul vizează introducerea gazelor naturale pe principalele străzi ale cartierelor- Celeiului și Dunării, urmând ca apoi rețelele să fie extinse pe toate străzile celor două cartiere, administrația orășenească anunțând că există deja studii de fezabilitate în acest sens.

Pentru extinderea rețelei pe strada Celeiului, costul proiectului este de 779.758,2 lei, din care 764.163,26 lei vor fi suportați din bugetul local, iar restul de Distrigaz Sud Rețele. În ceea ce privește investiția de pe str. Dunării, costul total este de 564.584,79 lei, din care 553.292,88 lei vor fi suportați de la bugetul local.