Al 12-lea deces din Olt de COVID-19 este un bătrân internat la Spitalul Slatina, al 13-lea o femeie internată la București

693

Autoritățile au raportat azi cel de-al 12-lea deces înregistrat la nivelul județului Olt al unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un bătrân internat la Spitalul Slatina. Totodată, s-a înregistrat și cel de-al 14-lea deces, însă acesta nu a fost  prins în raportarea de azi, formalitățile fiind în curs. Este vorba despre o olteancă internată la un spital din Capitală.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat azi decesul unui pacient din județul Olt, acesta fiind cel de-al 12-lea deces înregistrat la nivelul județului. Este vorba despre un bărbat, de 83 de ani, internat de pe 1 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina și decedat sâmbătă, dată la care a și fost confirmat. Bătrânul suferea de mai multe boli, printre care   hipertensiune arterială, obezitate şi bronhopneumonie.

Cel de-al 13-lea deces al unei persoane din județul Olt este al unei femei internate la un spital din București.

La nivelul județului Olt, azi au fost raportate în total 294 de cazuri de coronavirus, dintre care 14 fiind confirmate în ultimele 24 de ore.