Zeci de angajați ai spitalului din Caracal testați COVID 19, după ce trei angajați de la Contabilitate au fost confirmați cu coronavirus

3447
????????????????????????????????????

DSP Olt a declarat focar de coronavirus la spitalul din Caracal, după ce trei angajați TESa, printre care și fostul manager, au ieșit pozitivi la testul COVID. Autoritățile au declanșat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis testarea a zeci de angajați. Testările au început de astăzi.

Autoritățile sanitare au declarat focar la spitalul din Caracal, după ce trei angajați ai Biroului Contabilitate au fost declarați pozitivi la testul COVID 19.

Direcția de Sănătate Publică Olt a declarat focar de coronavirus la spitalul suport COVID-19 și a început testarea persoanlului TESA. conducerea unității medicale a dispus dezinfectarea întreuluis ector administrativ și a cerut angajaților să rămână izolați la domiciliu până la sosirea rezultatelor celor testați.

Potrivit unor informații, angajații declarați pozitivi la testul COVID 19 au legătură cu asistenta de la CPU, diagnosticată zilele trecute cu coronavirus, unul dintre contabili fiind soțul acesteia.